گیاه شناسی زعفران،کشت و داشت زعفران

گیاه زعفران نام علمی: (Crocus sativus) از خانواده:زنبقیان که خواص زیادی از قبیل دارویی و رنگ غذایی دارد. ایران بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران در دنیا می‌باشد. زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز یا قاعده‌یِ ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. ادامه مطلب…

کشت پیاز و شرایط رشد،تغذیه،آفات و بیماریهای پیاز

نام گیاه:پیاز نام انگلیسی: Onion نام علمی: Allium cepa راسته: مارچوبه‌سانان تیره: نرگسیان زیرخانواده: پیازیان سرده: سیر پیازی که به صورت وحشی در طبیعت بِرویَد شناخته نشده‌است، ولی حداقل ۷۰۰۰ سال پیش به‌طور انتخابی کاشته و پرورش داده شده‌است. آن گیاهی دو ساله است، ولی معمولاً به صورت یک‌ساله کاشته ادامه مطلب…

آشنایی با گیاه توت فرنگی و شرایط نگهداری و تغذیه ای آن

نام گیاه:توت فرنگی نام علمی: Fragaria × ananassa نام انگلیسی: garden strawberry,simply strawberry, Strawberry راسته: گل‌سرخ‌سانان تیره:گلسرخیان زیرخانواده:رزوئیده سرده:توت‌فرنگی (سرده) به تُرکی:چییلک گیاهی نهان‌دانه از تیرهٔ گل سرخ است. رشد این گیاه علفی پایا در آب و هوای معتدل گرم و در بستر غنی از گیاخاک و خاک اسیدی بسیار ادامه مطلب…

آشنایی با درخت پسته،کاشت،خواص،آفات و نیازهای غذایی درخت پسته

 پسته از خانواده پسته‌ایان (Anacardiaceae) یک تیره از گیاهان گلدار است (پسته، انبه، بلادر و سماق و بادام هندی و…) پسته نام انگلیسی pistachio (/pɪˈstɑːʃiˌoʊ) درخت کوچکی است که مبدأ آن خاورمیانه و آسیای مرکزی است و در کشورهایی مانند ایران، سوریه، ترکمنستان و غرب افغانستان رشد می‌کند. این درخت ادامه مطلب…

آشنایی با درخت انار

درخت انار انار میوه ای گرمسیری با نام Punica  granatum است. در گروه درختان پاکوتاه وبرگریز میوه دار است. بهترین منطقه برای کشت مناطق گرم و خشک است. درخت انار در هردو خاک اسیدی و قلیایی رشد می کند. البته گونه ای از انار هم در مناطق سرد معتدل بصورت ادامه مطلب…