گیاه جو-داشت و برداشت جو-آفات و بیماریهای جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare)،(به انگلیسی:Barley )، (به ترکی:آرپا) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً از اتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است. خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین، خاستگاه این گیاه را کوه‌های ادامه مطلب…

گیاه گندم-وهمه چیز درمورد کشت و داشت-آفات و بیماریهای گندم

گندم (نام علمی: Triticum) به انگلیسی:Wheat و به ترکی:بوُغدا از مهم‌ترین غلات است که جزو قوت غالب مردم جهان است. این گیاه در گونه‌های وحشی و اهلی موجود است. گندم از گیاهان گلدار تک‌لپه‌ای یک ساله و تیره گندمیان و از خانواده گرامینه‌ها است.گندم منبع مهمی از کربوهیدرات است. مصرف ادامه مطلب…

گیاه شناسی زعفران،کشت و داشت زعفران

گیاه زعفران نام علمی: (Crocus sativus) از خانواده:زنبقیان که خواص زیادی از قبیل دارویی و رنگ غذایی دارد. ایران بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران در دنیا می‌باشد. زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز یا قاعده‌یِ ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. ادامه مطلب…

کشت پیاز و شرایط رشد،تغذیه،آفات و بیماریهای پیاز

نام گیاه:پیاز نام انگلیسی: Onion نام علمی: Allium cepa راسته: مارچوبه‌سانان تیره: نرگسیان زیرخانواده: پیازیان سرده: سیر پیازی که به صورت وحشی در طبیعت بِرویَد شناخته نشده‌است، ولی حداقل ۷۰۰۰ سال پیش به‌طور انتخابی کاشته و پرورش داده شده‌است. آن گیاهی دو ساله است، ولی معمولاً به صورت یک‌ساله کاشته ادامه مطلب…

گیاه شناسی خیار،شرایط و مراحل رشد،تغذیه،آفات و بیماری خیار

نام گیاه:خیار نام انگلیسی:Cucumber نام علمی:Cucumis_sativus   راسته: کدوسانان خانواده:کدو قلیایی بومی:هندوستان گونه: C. sativus خیار ساقه ای بالارونده دارد که میوه‌ها از آن آویزان می‌شوند این ساقه نیز به عنوان گیاه خوراکی استفاده دارد. خیار به سه شکل یافت می‌شود، خیار مخصوص خیارشور، خیار بی دانه (گلخانه ای) و ادامه مطلب…